Razstrupljanje telesa z AQUADETOX

INDIKACIJA

  • Pomoč pri ponovnem vzpostavljanju bioenergetskega ravnotežja v telesu
  • Izboljšanje naravnega, dobrega zdravstvenega stanja
  • Izboljšanje limfne cirkulacije
  • Pomoč prilajšanju menstrualnih težav
  • Pomoč pri okrevanju po bolezni ali poškodbah
  • Detoksinacija celotnega telesa
  • Uravnavanje ravni holesterola in sladkorja v krvi ter krvnega tlaka
  • Dvig imunskega sistema
  • Čistejša koža

Vpliv na telo in delovanje

Splošno je znan pozitivni vpliv ionizacije na človeški organizem, s katero postopek Detox izredno uspešno učinkuje na celoten organizem in na vsako posamezno celico. Celici se izboljša mikrocirkulacija, kar pripomore k takojšnjemu dvigu energijskih nivojev, tako pomaga Detox telesu uravnovesiti ravnotežje. Ionophoreza v kombinaciji z elektrolizo ustvarja ionizirano mineralizirano vodo. Nizek električni tok prehaja skozi vodo z nizko vsebnostjo dodane soli. Po principu elektrolize se molekule v elektrolitu ionizirajo v

pozitivne in negativne ione, le-ti pa prehajajo v dele telesa, ki so potopljeni v vodo (stopala, ki imajo preko 2000 por) in s cirkulacijo vstopajo v krvni in limfni obtok. Dodatna negativna ionizacija stimulira mikrocirkulacijo celic. Tako se poveča vstop hranil in vode, ki so bistveni za optimalno delovanje celic. Hkrati voda pomaga pri odstranjevanju toksinov iz celic, njihovi regeneraciji, ki je pogoj za samozdravljenje organizma. pozitivn in negativne ione, le-ti pa prehajajo v dele telesa, ki so potopljeni v vodo (stopala, ki imajo preko 2000 por) in s cirkulacijo vstopajo v krvni in limfni obtok. Dodatna negativna ionizacija stimulira mikrocirkulacijo celic. Tako se poveča vstop hranil in vode, ki so bistveni za optimalno delovanje celic. Hkrati voda pomaga pri odstranjevanju toksinov iz celic, njihovi regeneraciji, ki je pogoj za samozdravljenje organizma.

Potek tretmaja

Stranka potopi stopala v vodo, v kateri se aktivira elektrodni sklop. Medtem, ko se sproščate, Detox vzpodbuja in raztruplja vaše telo. Toksini se izločajo tudi skozi pore na podplatih. Ko se aparat vključi, se začnejo okrog elektrodnega sklopa ustvarjati mehurčki plina, ki pomenijo začetek elektrolitske reakcije. Voda v kopeli za noge postane neke vrste podaljšek vode v telesu, od katere je ne loči nič, razen tanke membrane, kože.

Med tretmajem prihaja do obarvanosti vode, ki je posledica elektrolitske reakcije in disociacije različnih elementov v elektrolitu. Iz obarvanosti vode je nemogoče postaviti diagnozo.

Primeren je za vsakogar ne glede na starost, NI primerno za nosečnice osebe s srčnim spodbujevalnikom, epileptikih in osebah s presajenimi organi.

AQUADETOX ne zdravi, vendar je mnogim uporabnikom pomagal bistveno olajšati bolezenske simptome.

Dr. Dragica Lekić, Poliklinika Franovič, Zagreb

Skupna značilnost pri pacientih po uporabi aparat je splošno boljše počutje, mirnejše spanje, kondicijsko izboljšanje, ter boljša koncentracija in dvig splošnega razpoloženja. Pri diabetikih in pri tistih z moteno cirkulacijo v spodnjih okončinah se kot posledica terapije opažajo topla stopala, izboljšanje občutka v stopalih in lahkost nog. Posebno dober rezultat se je pokazal s »sindromom nemirnih nog«, ko so noge postale mirnejše. Pacienti s prebavnimi problemi navajajo zmanjšanje krčev, ureditev prebave in zmanjšanje napihnjenosti.