HYDRAFACIAL nega obraza

HYDRAFACIAL nega obraza do 75min

HydroART | 7 v 1 je multifunkcijska naprava, ki vsebuje 7 vrhunskih tretmajev v eni sami kozmetični napravi. V napravi se nahajajo naslednji tretmaji:

Multipolarna radiofrekvenca: je neinvaziven tretma, ki proizvaja toploto, stimulira kolagenska vlakna in napenja kožo.

Ultrazvok: je tretma s katerim izvajamo ultrazvočne terapije, ki pospeši lokalno mikrocirkulacijo krvi in limfe, pospeši se proces regeneracije, kar privede do ponovne aktivacije celic vezivnega tkiva in do proizvodnje novih kolagenskih in elastinskih vlaken.

Hidrodermobrazija: je tretma, ki se uporablja za globinsko čiščenje kože, odstranjevanje aken, umazanije in mastne kože. Priporoča se uporaba pri tretmajih za zmanjševanje maščobe. Izboljšuje elastičnost in tonus kože.

Hladno kladivo: je namenjeno uporabi po tretmajih regeneracije poživitve kože. Zmanjša velikost por, odstranjuje rdečico, zmanjšuje občutljivost kože in izboljšuje tonus kože.

Ultrazvočni čistilec kože: je naprava za globinsko čiščenje kože, ki zgladi in čisti kožne gube, odpravlja videz ”utrujene kože”, izboljša prekrvavitev v koži, jo osveži in odstranjuje odmrlo kožno tkivo s površine. Poleg tega odstranjuje ogrce in očisti kožne pore.

Kisikova terapija: omogoča vnos kozmetično učinkovitih snovi, obogati kisik v koži, poživi kožne celice in pomlajuje kožo.

LED obrazna maska s fototerapijo: je povsem nežen tretma, ki ne proizvaja vročine in ne vsebuje škodljivih ultravijoličnih valovnih dolžin, torej ni škodljiva kožnemu tkivu.