Klasična masaža

Klasična masaža celega telesa zajema masažo vseh delov telesa. Vključuje masažo obraza, zgornjega dela prsnega koša, trebuha, nog, rok in hrbta. Masažne tehnike omogočajo sprostitev telesa in vodijo k boljšemu počutju.

Klasična masaža izboljša prekrvavitev kože in mišic. Prav tako pospešuje prekrvavitev obsklepnih tkiv in notranjih organov, s tem izboljšuje prehranjenost celic in omogoča hitrejšo regeneracijo. Odstranjuje presnovke in pospešuje odtok limfe, kar pripomore k zmanjševanju oteklin in edemov.

Masaža mehča zatrdline in zlepljena tkiva in tako zmanjšuje bolečine v mišicah. Zmanjšuje in mehča pa tudi brazgotine in strije. Masažne tehnike mehčajo mišico in ji povrnejo prožnost in elastičnost.

Zaradi hitrejšega izločanja presnovnih produktov se poveča tudi izločanje seča in pospeši peristaltika. Blagodejno vpliva tudi na dihala, saj sprošča medrebrne mišice in pomirja, zato blagodejno vpliva na vaš spanec in vsakodnevno raven energije.

V naši ponudbi je klasična masaža celega telesa, ki traja 60 minut in pa kraljevska masaža, ki traja 90 minut.

Če pa čutite napetost v katerem od naštetih delov telesa pa nudimo tudi delne masaže, ki so poglobljene v določen del telesa.To pa so:

  • masaža hrbta (30 minut)
  • masaža obraza in glave (20 minut)
  • masaža rok in ramenskega obroča (25 minut)
  • masaža nog (30 minut)
  • masaža dekolteja in trebuha (20 minut)