Nega obraza

Klasična nega obraza s profesionalno kozmetiko Marzia Clinic.

Zakaj Marzia Clinic?

Marzia Clinic predstavlja linijo izdelkov, katera vsebuje vitalne molekule za kožo – molekule življenja. To je skupek naravnih sestavin z izjemno majhno molekularno maso, ki so sposobne prodreti v konektivno plast kože preko bazalne plasti, kjer delujejo na celice s treningom pravilne porabe kisika in s tem povečujejo njihovo vitalnost.

Vsebuje inovativno formulo molekularnega kompleksa aktivnega kisika, ki:
  • povečuje prepustnost kože,
  • deluje vlažilno,
  • celi in neguje,
  • pospeši prekrvavitev,
  • zagotavlja pravilno celično dihanje brez izpusta prostih radikalov,
  • stimulira celični metabolizem.
Marzia Clinic je prevedla kromoterapijo v kromokozmetiko. Barve vplivajo na naš organizem tako na fizičnem kot na mentalnem in psihičnem nivoju, zato je Marzia Clinic ustvarila blata in gline v sinergiji s čistimi eteričnimi olji za nego in reševanje kožnih težav. Vsaka barva ima svojo energijsko moč in prav zato so razporejene glede na delovanje po vseh kozmetičnih linijah.

LINIJA OBČUTLJIVA KOŽA

Nežna zaščita občutljive kože

Nega CROMOAROMA pomirjajoča

Ta nega zmanjšuje rdečico kože in naval krvi zahvaljujoč aktivnim sestavinam, kožo ščitijo, vlažijo, globinsko pomirjajo ter krepijo žilno tkivo.

Učinkovitost nege okrepi masažna tehnika obraza Marzia Clinic SOFT MASS-AGE, ki opravlja drenažno delovanje in spodbuja periferni živčni sistem. Posledično razstruplja tkivo in deluje svetlilno na rdečico.

Značilnost nege se kaže z uporabo eteričnih olj in modre barve, katera deluje na globinsko psihično, fizično in energijsko počutje.

LINIJA AKNE

V boj z aknami, globinsko vendar nežno čiščenje

Nega CROMOAROMA čistilna

Ta nega vidno zmanjšuje prisotnost aken zahvaljujoč uporabi aktivnih sestavin, ki opravljajo globoko antibakterijsko delovanje in normalizacijo kože.

Učinkovitost nege okrepi masažna tehnika obraza Marzia Clinic FLYDREN-AGE, ki opravlja poživljajoče delovanje na izločanje toksinov in povišuje imunski sistem. Bori se z bakterijami , ki povzročajo akne in stabilizira njihovo širjenje.

Značilnost nege se kaže z uporabo eteričnih olj in viola barve, katera deluje na globinsko psihično, fizično in energijsko počutje.

LINIJA NEČISTA KOŽA

Z naravo do svežega in sijočega obraza

Nega CROMOAROMA ravnovesje

Ta nega zmanjšuje svetleče videz značilen za nečisto kožo ter vidnost razširjenih por zahvaljujoč aktivnim sestavinam, ki zmanjšajo izločanje loja.

Učinkovitost nege okrepi masažna tehnika obraza Marzia Clinic PUMPING-AGE ,ki drenira in odvaja nečistoče ,katere lahko povzročijo poškodbo kože.

Značilnost nege se kaže z uporabo eteričnih olj in zelene barve, katera deluje na globinsko psihično, fizično in energijsko počutje.

VLAŽILNA LINIJA

Nega CROMOAROMA REHYDRA

Ta nega izboljša površinsko vlago kože. Uporabljene aktivne sestavine pripomorejo zmanjšati pretirano izhlapevanje vode iz hidro lipidnega plašča in jo hkrati vključuje v lipidni del.

Učinkovitost nege okrepi masažna tehnika obraza Marzia Clinic ACQUA-AGE, ki aktivira vezivno tkivo usnjice in podkožja. Privlači vodo in nabrekne tkivo ter odvaja nečistoče.

Značilnost nege se kaže z uporabo eteričnih olj in oranžne barve, katera deluje na globinsko psihično, fizično in energijsko počutje.

ANTIAGE LINIJA

Z naravo proti nastanku gub

Nega CROMOAROMA ustavimo čas

Ta nega zmanjša vidnost gub zahvaljujoč stimulativnemu delovanju na celično proizvodnjo, prikliče kri v povrhnjico ter pospeši proizvodnjo kolagena in elastina.

Učinkovitost nege okrepi masažna tehnika obraza Marzia Clinic ROLL MASS-AGE, s katero dosežemo obnovo tkiv preko oksigenacije, pospešene prekrvavitve.

Značilnost nege se kaže z uporabo eteričnih olj in rdeče barve, katera deluje na globinsko psihično, fizično in energijsko počutje.