OXY dermo masaža obraza s kisikom in hialuronsko kislino

Bownova terapija
26. 9. 2018
Koži prijazen nakit Blomdahl
26. 9. 2018
Prikaži vse

OXY dermo masaža obraza s kisikom in hialuronsko kislino

Kaj je masaža obraza s kisikom in kako poteka?

S staranjem in postopnim zniževanjem ravni kisika v kožnih tkivih koža izgubi sijaj, napetost in prožnost, zaradi česar se začne povešati. Z masažo s kisikom koži dovajamo visoko koncentracijo čistega kisika, kar spodbuja tvorjenje kožnih celic.


Masaža kože obraza poteka z DERMO-OKSIGENERATORJEM GL6, aparatom, ki koncentrira kisik iz zraka in tako obogateni zrak nato dovaja koži. Ta metoda nima neželenih učinkov ali kontraindikacij, saj ni invazivna. Dermo masaža je preprosta, neboleča, prijetna in sproščujoča.


Kakšni so pozitivni učinki za kožo?

  • kisik obnavlja vse plasti povrhnjice,
  • spodbuja izločanje nakopičenih toksinov,
  • izboljša mikro obtok kože,
  • spodbuja tvorjenje kolagena in elastina v fibroblastih.

Kakšni so rezultati?

Že po prvi dermo masaži je koža bolj napeta, prožna, bolj čvrsta in sijoča, povečana sta njena hidratacija in tonus. Koža na obrazu je bolj gladka, poleg tega pa masaža povzroči takojšni učinek liftinga, saj odpravlja drobne črte in občutno zmanjša izrazne gube.


Za koga je primerna?

Masaža s kisikom je primerna za vse tipe kože. Med drugim spodbuja tudi prodiranje kozmetičnih pripravkov v globino kože skozi plasti povrhnjice. Omogoča enakomerno razporeditev negovalnih pripravkov in hitro vpijanje funcionalnih sestavin kot so hialuronska kislina, kolagen ipd. Masaža s kisikom je odlična tudi za mešano, nečisto, aknasto kožo, saj zožuje pore in pospešuje celjenje brazgotin.