Svetovanje

Izdelava prehranskega načrta

Prehranski načrt je individualno prilagojen glede na vaše življenjsko obdobje, telesno maso, telesno dejavnost in zdravstveno stanje. S primernim prehranskim načrtom boste uspešnejši pri izgubi ali pridobivanju telesne mase, poleg tega pa vam bomo stali ob strani in vam bomo na voljo za vsa morebitna vprašanja. Prav tako pa lahko pravilna uravnotežena prehrana zmanjša simptome bolezni ali pa služi kot podporno zdravljenje pri premagovanju bolezni.

Ker želimo sprememb na bolje – skupaj zmoremo več. 

Izdelava prehranskega načrta se prične z uvodnim srečanjem. Uvodno srečanje je namenjeno pogovoru o dosedanjem življenjskem slogu, zdravstvenem stanju in ciljih. Na uvodnem srečanju poleg pogovora izvedemo meritev sestave telesa. Skladno z zastavljenimi cilji določimo vmesne merljive korake, ki bodo kazalniki vašega uspeha.

Nato pripravimo prehranski načrt, ki postopoma uvaja spremembe v vaš vsakdan in vam omogoča dosegati zastavljene cilje. Prehrano prilagodimo glede na vaš urnik, osebni okus in vaše zdravstveno stanje.

Ker vemo, da spremembe niso lahke in prehranski načrt ni vse kar potrebujete, smo vam v podporo tudi kasneje. Skupaj se dogovorimo za srečanja, ki bodo služila, kot sledenje zastavljenih korakov in pogovoru o morebitnih spremembah načrta in kakšnih koli težavah s katerimi se spopadate na poti k boljšemu življenjskemu slogu.

Izdelava vadbenega načrta

i želite izoblikovati svojo postavo, izboljšati motorične sposobnosti, odpraviti mišično neravnovesje ali kronične bolečine in nimate časa obiskovati skupinske vadbe? Za vas izdelamo individualen vadben načrt, ki je prilagojen vašim željam in konstituciji telesa in vam bo omogočil v najkrajšem možnem času doseči zastavljene cilje.svetovanje-2

Izdelava vadbenega načrta se prične z uvodnim srečanjem, na katerem se pogovorimo o vaših ciljih, življenjskemu slogu in oblikah vadbe, v katerih boste uživali. Poleg pogovora opravimo meritev telesne sestave in meritve gibljivosti in moči (odvisno od ciljev). Na podlagi ugotovitev izdelamo vadbeni načrt in na naslednjem srečanju vas naučimo izvedbe vseh vaj, ki so vključene v vaš načrt, dogovorimo se za spremljanje vašega uspeha in tako opremljeni lahko potem samostojno vadite doma v obdobju dneva, ki vam je najljubši in imate čas za vadbo.

Kljub temu, da ste se odločili za samostojno vadbo, pa niste sami. Še vedno smo tu mi, ki bomo spremljali vaš napredek in vam bomo na voljo za nadgrajevanje načrta in vaša vprašanja.