Koži prijazen nakit Blomdahl
26. 9. 2018
Maderoterapija
1. 10. 2018
Prikaži vse

Vacuslim 48

Vacuslim 48 je nova revolucionarna metoda za izgubo odvečnih kilogramov in odpravo celulita. Je odlična metoda za izboljšanje videza kože in pomoč pri procesu hujšanja. Vacuslim 48 vidno zmanjša obseg telesa že po 1. tretmaju in izboljša videz in tonus kože. Poleg tega pa izloči odvečno tekočino iz telesa. Z vacuslim 48 enostavno in hitro odpravite videz pomarančne kože in odvečne centimetre. Spet boste lahko brez težav oblekli tisto konfekcijsko številko, ki si jo želite.

Tretma poteka tako, da najprej izmerimo začetno stanje in nato vas namažemo s serumom in oblečemo v vrečo, v kateri ustvarimo vakum. Po pol ure učinkovanja, vakumsko vrečo odstranimo in pospešimo izločanje odvečnih in toksičnih snovi iz telesa. Nato ponovno izmerimo stanje. Rezultat je zagotovljen, viden in merljiv. Aktivne učinkovine pa nato delujejo še naslednjih 48 ur tako, da topijo maščobe in odstranjujejo škodljive toksine iz telesa. Učinek tretmaja pa lahko še dodatno povečamo z ročno anticelulitno masažo ali z maderoterapijo.

Zakaj bi se odrekali številnim dobrim stvarem in se ure in ure potili v fitnesu, če pa lahko na enostaven način pospešimo vašo izgubo odvečne teže in izboljšamo videz in tonus kože v samo pol ure?
S to enkratno metodo pa niso ovira niti razširjene kapilare in krčne žile, saj je hladilni serum primeren prav za vse.