RASTLINSKA OLJA ZA OBRAZ IN TELO
16. 3. 2015
100% RASTLINSKA OLJA ZA LASE
16. 3. 2015
Prikaži vse

ZDRAVILNE MASKE ZA KOŽO OBRAZA

Uporaba: Zmešajte eno čajno žličko praška (5g) z vodo ali rožno vodo Khadi, da dobite kremno pasto. Pri suhi koži lahko uporabite tudi mandljevo mleko. Lahko dodate tudi malo medu. Pazite, da ne uporabite preveč tekočine. Pasto namažite po obrazu, vratu in dekolteju ter vseh tistih delih kože, ki potrebujejo dodatno vlago in prožnost. Učinkovanje paste je močnejše, če v kožo predhodno vmasirate nekaj kapljic olja Khadi. Pustite, da pasta učinkuje 15 do 20 minut, ato jo sperite in kožo poškropite z rožno vodo Khadi.

Zeliščna obrazna maska VRTNICA

Ajurvedska receptura za pomlajevalno nego. Za suho, občutljivo in zrelo kožo. Intenzivna nega za gladko kožo. Vrtnica in pačuli kožo pomlajujeta, jo regenerirata, preprečujeta njeno izsuševanje ter ji dajeta elastičnost in moč.

Zeliščna obrazna maska NEEM

Ajurvedska receptura, ki čisti kožo in ji daje svežino. Za nor malno do mastno kožo. Nim (indijska melija) deluje antiseptično in preprečuje okužbe, odstranjuje toksine in daje koži zdrav sijaj. Zeliščna obrazna maska VETIVER • Ajurvedska receptura za antiseptično čiščenje kože. Za mastno , ne čisto in pro ble mati čno kožo. Vetiver pomirja vnetja, preprečuje nastajanje izpuščajev in mozoljev. Lodhra zdravi ranice, pomirja in čisti, ushir in nim (indijska melija) pa z antiseptičnim delovanjem preprečujeta okužbe.

Zeliščna obrazna maska in maska za telo POMARANČA

Ajurvedska receptura za uravnovešanje delovanja kože. Za mešano kožo. Pomaranča je naravno čistilo, ki preprečuje celulit in zatečenost. Izboljšuje napetost kože, osveži in izboljša neenotno kožo ter ji daje zdrav videz.

Zeliščna obrazna maska SANDALOVINA

Ajurvedska receptura za globinsko čiščenje kože. Za vse vrste kože, še po sebej za suho in občutlji vo kožo. Sandalovina pomirja, preprečuje pigmentacijo in sončne opekline ter zmanjšuje prevelike

Tonik za obraz in telo ČISTA ROŽNA VODA

Rožna voda je zeliščni tonik za vse vrste kože obraza in tele sa. Je naravni vlažilec kože, globinski balzam, blagi antiseptik, deluje proti aknam in popravlja polt. Koži daje mlajši videz in odpravlja znake staranja ter preprečuje staranje kože. Odličen je tudi za nego kože po britju. Nanesite po celem obrazu in vratu, pred masažo telesa še po celem telesu. Vaša koža bo napeta in mehka na otip. Nekaj posebnega za vsak dan. Vsebuje sveže lističe cvetov vrtnic in prečiščeno vodo. Zaradi rožnih cvetnih lističev lahko na dnu embalaže nastane usedlina.